Onderhoud nodig?

In onze volledige nieuwe, moderne werkplaats met 7 bruggen staan er 4 mechaniekers met massa’s ervaring klaar om uw 2 wieler met de grootste zorgen te omringen. Zowel alle onderhoudswerkzaamheden, herstellingen, bandenservice, montage van accessoires tot zelfs ombouw van een complete motor nemen zij voor hun rekening. Service onderdelen van Suzuki, Sym, Honda en Kawasaki krijgen we dagelijks geleverd zodat we u de beste service kunnen geven. Naast onze merken: Kawasaki, Honda, Suzuki en Sym kunnen ook Yamaha eigenaren bij ons terecht voor onderhoud/herstellingen.

Wij werken steeds op afspraak. Voor kleine onderhoudswerkzaamheden kan u eventueel blijven wachten, terwijl u geniet van een gratis tasje koffie. Moet uw motor bij ons blijven, onder bepaalde voorwaarden kan u gebruik maken van een gratis vervangmoto. Gelieve steeds tijdig te reserveren!

Banden service

Als Dunlop confident dealer beschikken wij steeds over een voorraad van een 150 tal banden. Zodat wij u in de meeste gevallen onmiddellijk kunnen verder helpen. Wij plaatsen banden op alle merken motoren. Prefereert u Bridgestone, Metzeler, Michelin, Pirelli, … deze kunnen wij in de meeste gevallen ook op 24u leveren.

Prestaties, precisie, passie

 

Dunlop banden zijn gemaakt voor échte motorrijders, voor zij die nooit opgeven en die met passie genieten van het motorrijden.

Lakverzegeling

In samenwerking met KB-cleaning kan u bij ons ook op uw moto een lakverzegeling laten plaatsen of uw moto laten oppoetsen zoals onze okkazies. Wij beschikken in onze nieuw werkplaats over een indoor wasbox waar dit allemaal geplaatst wordt. Bel of mail ons voor info.